Ruusut ja risut

Voimme suositella. Lämminhenkistä ja asiantuntevaa palvelua tutustumiskäynnistä kauppakirjan allekirjoitustilaisuuteen asti. Tanja piti meitä ajan tasalla koko prosessin ajan.

Kiitos kaunis hyvästä ja ystävällisestä palvelusta kaupat tapahtui sukkellaan ja oikealla asenteella. Pidit koko ajan meidät ajantasalla ja annoit auliisti neuvoja kysyimmepä mitä vaan.

Olen hyvin tyytyväinen yhteistyöhön asuntokaupan yhteydessä. Asiallinen selkeä ystävällinen ja kaiken huipuksi minä sain asunnon johon olen todella tyytyväinen.

Kiitos vielä. 20 kohdetta katsoimme. Olit ainut välittäjä joka samana iltana soitti. Yksikään välittäjä eli 19 kpl ei soittanut olenko kiinnostunut jne… Kaikki saivat yhteystietoni. 1 laittoi tiedot sähköisesti viikko esittelyn jälkeen jolloin uusi kohde oli ostettu. Yksityisnäyttöpyyntöihin emme päässeet ollenkaan. Kaikki tiesivät tilanteeni. — vakuutit kerta kaikkiaan vaikka et edes myynyt suuntaan tai toiseen kanssani, silti sitouduit ja ainut kohtaamani välittäjä joka kontaktoi heti perään 🙂

Mukavaa, välitöntä palvelua – myös meille ostajille, ”ei sopimusasiakkaille”, jotka myimme samalla omaa asuntoamme. Kiitos Tanja arvokkaista neuvoista ja kärsivällisyydestä. Pian muutetaan 🙂

Kiitos Tanja sinnikkyydestäsi myös meidän puolestamme. Sinun ansiostasi meillä on nyt kiva koti jossa varmaan viihdymme. Emme nyt varmaan ihan heti muuta uudelleen mutta jos eteen tulee tilanne, että tarvitsisimme kinteistövälityspalveluita, käännymme heti puoleesi. Osasit juuri sopivalla tavalla olla sinnikäs, etkä ollut yhtään ärsyttävä 🙂 Sekin pitää osata! Kiitos vielä Tanja!

Tanja on todella ammattitaitoinen, iloinen ja positiivinen kiinteistövälittäjä. Ja juuri siksi valitsimme jo toistamiseen, reilun 8 vuoden jälkeen, hänet taas myymään kotiamme. Ja myös hänen kautta olemme löytääneet tämän nykyisen, sekä aikoinaan myös Keravan kotimme. Tämä kaikki riittää varmasti kertomaan miten hyvä välittäjä Tanja on. Sirpakka tyttö, suuri sydän. Suosittelemme.

Olemme erittäin tyytyväisiä Tanjalta saamaamme palveluun ja suosittelemme Ovi Kotiin LKV:tä kaikille. Tanja hoiti asuntomme vaativan myyntitehtävän vaikeassa markkinatilanteessa asiantuntevasti ja tehokkaasti. Hän piti meidät aina ajan tasalla ja teki koko ajan aktiivisesti töitä asuntomme myymiseksi. Mielestämme hänellä oli hyvä arviointikyky sekä asunnon hinnoittelun, että mahdollisten ostajien kiinnostusten ja tarpeiden suhteen. Hän oli miellyttävä, läheinen ja empaattinen, säilyttäen kuitenkin hyvän ammatillisen asenteen, joka ilmeni mm. arvostuksena ja ehdottomana luottamuksellisuutena meidän ja muiden asiakkaiden asioissa.

Tanja valittiin myymään kotia jonka meille aikanaan möi, se kertokoon jo paljon. Helposti lähestyttävä, mutta kuitenkin asiallinen ote, ja pitkäpinnainen haastavassakin markkinatilanteessa. Pieni pojo jäi hiipumaan ehkä hinnoittelun vuoksi, mutta toisaalta koskaan ei voi aluksi tietää millä hintaa kaupat lopulta syntyy. Hyvin mielin annettiin Tanjan tehdä myyntityötä, vaikka meillä arjen pyöritys siirtyi jo myynnin alussa toiselle paikkakunnalle. Vielä on uusi koti etsinnän alla, harmi kun et toimi täällä päin Suomea.

Mukavaa, iloista ja ammattimaista palvelua. Asioista oli aina ajantasalla, puheluihin ja viesteihin vastattiin heti. Pankissa kaupanteko meni myös hyvin. Yksi tähti jäi hiipumaan siitä, että näyttöä sopiakseni luulimme saavamme yksityisnäytön, sillä aioimme jättää tarjouksen asunnosta. Pääsimme paikalle varttia ennen sovittua aikaa ja juuri tarjousta kirjoittaessa, paikalle saapui pariskunta joka olisi myös jättänyt tarjouksen. Tämä aiheutti meille turhaa painetta. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, saimme epätoivoisen etsinnän jälkeen oikein kivan uuden kodin.

Olen enemmän kuin tyytyväinen Tanjan tapaan hoitaa kotini myynti. Voiko enempää toivoa, kotini myytiin vuorokaudessa täydellä hinnalla. Vaikka olin ulkomailla, niin kaikki tiedonkulku hoitui nopeasti matkankin päähän. Tanjan kanssa oli helppo toimia. Hän on helposti lähestyttävä, asiallinen, erittäin ystävällinen ja iloinen, ja vastaukset kysymyksiin tulivat nopeasti. Lisäksi arvostan suuresti, että sain häneltä apua myös uuden asuntoni ostoasioissa. Pieni, mutta tosi kiva juttu oli kauppojen teon jälkeen hänen pieni lahjansa sekä ostajalle, että myyjälle. Tuhannet kiitokset Tanja! Suosittelen lämpimästi häntä kaikille, jotka ovat aikeissa laittaa kotiansa myyntiin.
Mervi Hämeenniemi, Pirkkala

Palvelu täytti kaikki odotuksemme ja enemmänkin 🙂 Erityiskiitos vielä siitä, että olit aina tavoitettavissa ja jaksoit vastata joihinkin ehkä vähän tyhmiinkin kysymyksiin… Joten kiitos yhteistyöstä!

Tanjalle suuret kiitokset asunnon myynnistä ❤ Kaikki sujui hyvin ja mallikkaasti. Suosittelen lämpimästi!!!!! Rautainen ammattilainen.

Pelkkiä ruusuja sulle,ei risuja lainkaan.

Hyvää palvelua! Yhteyden sai nopeasti niin puhelimitse kuin sähköpostilla. Kaikki oli hyvässä järjestyksessä. Iloinen ja positiivinen asenne suuri plussa!

Tanja on aivan huippumyyjä! Aktiivinen, luotettava, pitää myyjän ajantasalla missä mennään, realistinen eikä lupaile liikoja. Periksiantamattomalla asenteella, ammattitaidolla ja halulla tehdä kauppaa saa myyjän sekä ostajan onnellisiksi 🙂

Kiitos myös meidän puolesta asuntokaupan hyvästä hoitamisesta. Varmasti iloisin mielin esittelit asuntoa ostajan näkökulman huomioon ottaen. Hintakysymys hiukan erosi toisistamme. Onneksi ei vielä hintaa alennettu ja ehkä olisi voinut saada muutaman tonnin enemmänkin, myyntiajankohta parani kesää kohti. Näyttöjen välillä toisinaan odottelimme tietoja ns. hiukan kiinnostuneista katsojista. Puhelimella Sinut tavoitti hyvin. Joten annamme 4,5 tähteä, voimme suositella Ovi Kotiin LKV Oy:tä kodin myyntiä suunitteleville. Saara ja Pekka, Pirkkala

Tällä kertaa ostajan roolissa on pakko sanoa, että Tanja oli myyjän asialla pelkästään hyvällä tavalla! Lisäksi ostajalla oli koko ajan kuva välittäjästä, jolla on rautainen ammattitaito ja usko omaan tekemiseen. Se näkyy intohimona tehdä työtä ja rohkeuden ottamisena, joka on todella hyvä asia. Luulenpa, että seuraavalla kerralla myyjän roolissa käytämme Ovi Kotiin LKV Oy:tä 100% varmasti!

Kiitokset Tanjalle erittäin hyvin hoidetusta työstä. Hän myi kahdessa viikossa kaksi Tampereen ydinkeskustassa sijainnutta asuntoamme ja vielä hyvällä hinnalla. Tanja hoiti esittelyt tosi hyvin ja kävi näyttämässä asuntoja silloin kun mahdollinen ostajaehdokas halusi, hän piti meidät hyvin ajan tasalla siitä missä mennään ja hoiti kaikki kauppoihin liittyvät asiat ammattitaitoisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjävalintaamme ja voin suositella hänen palveluksiaan ja niin olen jo tehnytkin 🙂

Kiersimme aluksi useammissa talonäytöissä, joissa katsoimme myytävien asuntojen lisäksi omalle asunnollemme välittäjää. Erotuit muista välittäjistä selvästi positiivisella persoonallasi, aktiivisuudellasi sekä myyntitapasi oli meitä miellyttävä. Myyntityösi on avointa ja rehellistä. Onnistuit hyvin asunnon myynnissämme. Saimme asunnosta enemmän (1000 euroa), kuin mitä olimme ajatelleet siitä todennäköisesti saavamme. Kiitos siis paljon avustasi asunnon myynnissä!

Mielestäni kanssasi oli hyvä ja luonteva asioida. Kaikki hoitui hyvin ja mikä parasta, myös asuntokaupat saatiin aikaan suht lyhyessä ajassa. Olet asiallinen ja asiantunteva välittäjä. Mukavaa kesän odotusta.

Kiitos Tanja erinomaisesti hoidetusta Kirkkoveräjäntie 1:n kiinteistövälityksestä maaliin = kauppaan asti! Saat meiltä täyden kympin kouluarvosanoilla annettuna. Hyvää jatkoa sinulle työhösi!

Ihana Tanja! Olen tehnyt Tanjan kanssa yhteistyötä jo monen vuoden ja useamman talokaupan verran. Olen ollut oikein tyytyväinen Tanjan työhön, niin ihmisläheinen ja samalla ammattimainen ote 🙂 Tanja pitää hyvin ajan tasalla kuinka näytöt ja kaupanteot edistyy. Voin todellakin suositella asuntokauppoja suunnitteleville!

Tanja on asiantunteva ja tehokas kiinteistönvälittäjä. Suosittelemme lämpimästi!

Tanja myi määräajassa kaksi loma-asuntoa, jotka olivat 150 km päästä toisistaan. Toisen kolmessa viikossa hänen itsensä arvioimaansa hintaan. Toiseen meni hieman enemmän, johtuen myyjien väärästä hintakäsityksestä. (Satakunta on ihan oma maailmansa ;)) Mutta oikean hinnan ja ostajan hän siihenkin löysi. Erittäin tarkka, nopeasti kommunikoiva ja omaa hyvän otteen sekä myyjiin että ostajiin. Enpä voisi ketään enempää suositella.

Asiointi oli helppoa. Kysymyksiin vastasit nopeasti ja selvästi. Pankissa asiat sujuivat nopeasti ja kaikki oli valmiina kauppakirjojen teossa. Kiitos yhteistyöstä.

Positiivinen palaute siitä, että pidit oikein hyvin ajan tasalla myyjää ottamalla heti näyttöjen jälkeen itse yhteyttä ja kertomalla fiilikset ja kävijöiden palautteet. Siitä pidin! Myöskin plussaa se, että kerroit omia näkemyksiä/ajatuksia myyntiin liittyvistä asioista. Uskon myös että tyylisi on sopivasti ”kaupannälkäinen”. Ei liian päällekäyvä, mutta sopivasti iholla 😉 Kehitettävää osastoon voisi mennä hinnanmääritys. Se on tietysti vaikeaa kun myydään pieneltä paikkakunnalta vapaa-ajanasuntoa, mutta ainahan sitä toivoo, että hinnoittelu näkemys osuisi heti lähelle toteutunutta kauppahintaa ja myyntiaika olisi lyhyt. Toisaalta parempi lähteä tavoittelemaan hyvää hintaa ja laskea sitä sitten kun realiteetit tulevat vastaan. Yhteenvetona olemme tyytyväisiä ja kaikki meni suunnitelmien mukaan 🙂

Ensiasunnon osto onnistui paremmin kuin hyvin! Tanja todella palautti uskoni kiinteistövälittäjiin! Kiitos erittäin paljon!

Tanja hoisi asunnon myynnin nopeasti ja hienosti! Ei itse tarvinnu ressata yhtään.

Asuntokaupat sujuivat hyvin kaikin puolin. Mietin parannusehdotuksia, mutta en keksinyt mitään. Ehkä vanhaa hyvää linjaa ei kannata muuttaa.

Oletko harkitsemassa asunnonvaihtoa?

Sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä kuinka palven sinua parhaiten asunnonvaihdossa.

Ota yhteyttä Katsotaan yhdessä, kuinka voisin parhaiten palvella juuri sinua kodinvaihdossasi!